Senior systemarkitekt till arifiQ

2 juni välkomnade vi en kraftfull förstärkning till vår tekniska avdelning. Mats har under 15 år jobbat med mjukvaruutvecklingens alla faser. Han kommer över från SAAB i Stockholm där han utvecklat militära kommunikationssystem och avancerade ledningssystem för ”flygande plattformar”, d v s för helikoptrar och flygplan.

Mats är 40 år, har en bred expertkompetens inom systemutveckling och har dessutom erfarenheter av att utveckla kalkylsystem för tryckeribranschen, vilket gör att hans profil passar oss perfekt. Det grafiska kunnandet och en kvalificerad teknisk kompetens, är en kombination som annars är svår att hitta.

Med Mats har vi nu fått en ännu bredare och stabilare kompetensplattform för att utveckling, support och drift av arifiQ. Mats kommer att tillsammans med vår tekniske chef Stefan Karlsson att ansvara för utvecklingen av de nya tillvalsmoduler, många tryckerier frågar efter. I augusti kommer till exempel en modul för produktionsplanering och en modul för fakturering att lanseras.

Med Mats uppgår den tekniska avdelningen till sex personer.