Rusta tryckeriet inför hösten!

Under våren 2014 har vi besökt en stor mängd tryckerier runt om i Sverige. Oavsett vart vi kommer möter vi otroligt ambitiösa och synnerligen kompetenta företagare med en strävan att förbättra, förenkla och utvecklas.

När vi presenterar vår lösning är det som att lämna över en nyckel, helt plötsligt ser tryckerierna nya möjligheter och kommer med mängder av förslag som skulle underlätta deras vardag.

En del av dessa förslag är redan nu under utveckling eller ligger med i planeringen för utveckling under sommarmånaderna. En ny release finns redo under hösten.

Andra reflektioner är att hela produktionen är väldigt tight. Det är oerhört svårt att planera in något extra projekt, även om det i långa loppet kommer att spara mycket tid och pengar.

Därför skickar vi gärna med er inför sommaren: Nyttja nu denna period med lite mindre i produktionen till att vara förberedd till tänderna inför hösten med valkampanjer och annat. Vi finns på plats hela sommaren och att installera en arifiQ går på ca 3 veckor och då är det vår utvecklingstid. Det som krävs av tryckeriet är att lämna in uppgifter vid projektstart och sedan göra några tester.