​Portal förenklar trycksaksinköp

arifiQ Development startar nu en helt automatiserad online-tjänst för trycksaksbeställningar. I arifiQ PrintService kan trycksaksinköpare själv ta fram en giltig offert och göra sin beställning på en minut.

Ett flertal svenska tryckerier är kopplade till portalen. Trycksaken levereras direkt från det tryckeri som har den effektivaste produktionen för just den aktuella trycksaken, vilket gör att den som köper trycksaken får det bästa priset.

– Vi tycker att det är onödigt att slösa tid på offerter. Med arifiQ PrintService får man pris direkt och kan göra en beställning på alla typer av trycksaker, utan fasta format eller begränsade papperskvaliteter. Vi märker redan att trycksaksköpare har längtat efter en sådan här tjänst och vi hoppas nu att ännu fler tryckerier vill ansluta sig som leverantör, säger Eva Rosén, marknadschef, arifiQ Development.

Trycksaksköparen får i arifiQ PrintService makten att bestämma vad man helst prioriterar: ett exklusivare papper, formatet och/eller upplagan. Man ser nämligen hur varje val påverkar priset. Få pris och beställ direkt i InDesign med en plugin, kolla pris utifrån en färdig PDF eller definiera trycksaken enkelt genom sex parametrar.

Tjänsten underlättar också för tryckerierna, vilka får en tillströmning av kunder rakt in i produktionen utan egen sälj- och offereringsinsats. arifiQ PrintService säljer och tryckerierna producerar. Alla tryckerier oavsett storlek, tryckteknik och geografiskt läge kan ansluta sig som leverantör.

Intresserad? Kontakta oss eller läs mer om arifiQ Print Service.